Yleiselektroniikka Oyj

PL 73 / Luomannotko 6, 02201 ESPOO
puh 010 2891 220
yeint@yeint.fi
www.yeint.fi

Täyden palvelun elektroniikkatalo. YE International on suomalainen Helsingin Pörssissä noteerattu elektroniikka-alan yritys.
49-vuoden aikana Yleiselektroniikka Oyj on kehittynyt yhdeksi Suomen merkittävimmistä komponentti- ja tuotantolaitetoimittajista vaativiin elektroniikka- ja tietoliikennekohteisiin. Yleiselektroniikan laajasta tuotevalikoimasta saat teollisuus- ja automaatiotuotelinjat alan tunnetuimmilta valmistajilta lopputuotteisiin, tutkimukseen, tuotekehitykseen sekä mittaus- ja testaussovelluksiin.

Tule tutustumaan uusimpiin mittalaitteisiin Fluke, Flir, Workswell, Chroma, Graphtec, GW Instek jne. tuotemerkeiltä, RS Finland esittäytyy osastollamme yli miljoonan tuotteen tuotevalikoimallaan.
Fluke Network tietoliikennemittalaitteet löytyvät myös osastoltamme. Häiriömittaukset ja -analyysit Graphtec:n ja Chroman nopeilla loggereilla ja tehoanalysaattoreilla. Myös erilaisten akkujen testauksiin ratkaisut YE:ltä. Käsityökaluista esittelemme Wiha uutuuksia ja Welleriltä esittelyssä on uusimmat juottimet. Paljon tuotetarjouksia messujen ajan voimassa. Olette erittäin tervetulleista osastollemme tutustumaan tuotteisiimme ja meihin, Ystävällisin terveisin, Yleiselektroniikka Oyj

Weller, Saksa: Juottimet, juotostarvikkeet ja juotoskärynpoistoimurit. BRS Messtechnik: Akkutesterit ja -analysaattorit yksittäisten akkujen, kennojen ja akkukennostojen testaukseen huollossa, tuotannossa ja tuotekehityksessä. Huoltotapauksiin nopea testaus kevyellä testerillä & kannettavalla PC:llä. Jännitealueet 5, 60, 100, 800 V. Impedanssialueet 1/ 3/ 10 .. 1000 mOhm. Mittaustaajuus 0.1 Hz – 1 kHz. USB-liitäntä. Chroma, Taiwan: Elektroniset DC- ja AC-kuormat (1-3-vaihe, 200W – 300kW), DC- ja AC-teholähteet (1-3-vaihe), Sähköturvallisuus- ja HiPot-testerit (5-20 kV), Sähkötehoanalysaattorit 1-3-vaihe (DC .. MHz,LED, moottorit jne.), Akkutestausjärjestelmät, LCR- milliOhm- ja komponenttimittarit, Video Pattern generaattorit (4K) – näyttö- ja värianalysaattorit, Sähköajoneuvotestaukset, LED-testaukset, Automaattiset testausjärjestelmät eri ympäristöihin. Danisense, Tanska: PPM-tarkkuuden virtasensorit (0-50, 200, 600, .. 11 000 A AC/DC) virta- ja tehomittauksiin useasta vaiheesta, hyötysuhdemittaukset, harmonisten analysointi. Zero-Flux -tekniikka, jonka myötä mittausvirhe ja vaihevirhe ovat hyvin pienet (0.01%) laajalla taajuusalueella (DC .. MHz). Graphtec, Japani: Japanilaiset Dataloggerit ja Häiriöpiirturit monikanavamittauksiin (1/ 4/ 10/ 20 .. ch). Isolointi suojaa sisääntulot suurien jännite-erojen aiheuttamilta riskeiltä. Suuri muistikapasiteetti. Kenttäkäyttöön tai laboratorioon. Etäohjattavia (LAN). PC-ohjelmat, mobiililaite-Appsit, ajurit ja SDK:t sis. hintoihin. Sovelluksia mm. lämpötila, akut, mekatroniikka, värähtely, sähköteho, jännite, virta, häiriöt. Uutuus GL2000 (4 ch, 1000 Vrms, 1 MS/s). GW Instek, Taiwan: Oskilloskoopit & sarjaväyläanalysaattorit analogi- ja digitaalikanavilla & pitkällä muistilla, Probet, Sähköturva- ja HiPot-testerit, Spektrianalysaattorit, Signaaligeneraattorit, AC- ja DC-teholähteet, Elektroniset DC-kuormat, LCR-mittarit, milli-Ohm-mittarit. Meatrol, Kiina: Joustavat virtapihdit (rogowskikela) 5 A – 500 kA AC. Edulliset tehomittarit. Wiha Werkzeuge GmbH, Saksa: Käsityökalut

FLIR, USA: Markkinoiden johtava lämpökameravalmistaja USA:sta. Tule tutustumaan messutarjouksiin. Workswell, Tsekki: Automaatio- ja prosessiohjaukseen erikoistunut lämpökameravalmista. Fluke Networks, USA: Tietoliikenneverkkojen mittaukseen erikoistunut markkinajohtaja. Fluke Industrial, USA: Markkinoiden johtava huollon ja kunnossapidon mittalaitevalmistaja USA:sta. Lämpökamerat, Sähkönlaadun analysaattorit, Prosessikalibraattorit, Kannettavat oskilloskoopit, Akkuanalysaattorit, Yleismittarit, Virtapihdit, Asennustesterit ja paljon muuta. Tule tutustumaan uutuuksiin ja messutarjouksiin. 
RS Components, USA: Laatutuotteet, maailmanlaajuiset toimitukset, erinomainen palvelu
Saat yhdeltä toimittajalta kaiken, mitä tarvitset. RS:n vertaansa vailla oleva tuotevalikoima ja voittamattomat rahtikuljetukset takaavat poikkeuksellisen korkean palvelun tason. Voit olla varma, että RS tarjoaa sinulle tarvitsemasi tuotteet, missä ja milloin tahansa niitä tarvitset.
Suurimmat tuotemerkit – laajin valikoima
Vuosien aikana olemme rakentaneet tuotevalikoimamme maailman tunnetuimmilta valmistajilta, joten voit luottaa siihen, että RS toimittaa sinulle laadukkaat ja luotettavat tuotteet.
Yli 550 000 tuotteen valikoimamme kattaa seuraavat alueet:
Automaatio,
Kaapelit ja liittimet,
Sähkötekniikka,
Elektroniikka,
Tietotekniikka,
Terveys ja turvallisuus,
Mekaaniset tuotteet ja työkalut,
Toimistotarvikkeet,
Jännitelähteet,
Puolijohteet,
Mittaus ja testaus,
Kirjallisuus.
Tuotteiden löytäminen on helppoa.
Valtavasta tuotevalikoimasta huolimatta tarvitsemasi tuotteen löytäminen on helppoa RS tuoteluettelon tai verkkosivuston avulla. RS verkkosivuston tarkennettu hakutoiminto yhdessä perinteisen paperiluettelon kanssa tarjoavat tehokkaan tavan etsiä tuotteita ja tietoa.
www.rsfinlad.com

http://www.yeint.fi