Tervetuloa Jyväskylään!

Jyväskylä on vireä liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki, jossa järjestetään vuosittain yli 5 000 erikokoista tapahtumaa. Arkkitehti Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva kaupunki tarjoaa vierailleen luontoelämyksiä keskellä kaupunkia sekä ajatuksia herättävää kulttuuria ja haastaa mukaan virkistävään liikkeeseen, joka jättää jäljen – jokaiseen omanlaisensa.

Ravintoloita ja yöelämää

Pitkän messupäivän jälkeen on tarpeen saada vatsantäytettä ja onneksi kaupungistamme löytyy tarjontaa moneen makuun, helposta pikaruoasta palkittuihin ruokaravintoloihin. Pidempää illanviettoa tarjoavat monet iltaravintolat ja yökerhot. 

Liikuntaa ja hyvinvointia

Jyväskylän monipuolisesta liikuntatarjonnasta eri lajien harrastajat löytävät tuttua tekemistä tai uusia kokeilumahdollisuuksia. Paviljongin vierestä Jyväsjärven ympäri kulkeva rantaraitti on kauniilla ilmalla elämys niin kävelijöille kuin juoksijoillekin. 

Hemmottelua ja hyvää oloa kaipaavat voivat virkistyä esimerkiksi kylpylöiden poreissa ja loiskeissa. 

Nähtävyyksiä ja viihdettä

Jyväskylässä on paljon suosittuja nähtävyyksiä ja maamerkkejä. Täältä löytyy lukuisia Alvar Aalto-kohteita, näköalapaikkoja, kirkkoja, museoita ja gallerioita.

Viihdettä kaipaaville kaupungin keskustasta löytyy elokuvateatteri Fantasia ja Jyväskylän Kaupunginteatteri sekä muita harrastaja- ja ammattiteatteriryhmiä.

Musiikillisia elämyksiä pääsee kokemaan esimerkiksi Paviljongissa, yliopiston päärakennuksen juhlasalissa ja Suomalaisen konservatorion Siltasalissa sekä Tanssisali Lutakossa.

Lisää tietoa ravintolapalveluista, nähtävyyksistä ja tapahtumista löydät Visit Jyväskylän sivuilta sekä Jyväskylän Seudun tapahtumakalenterista

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Smart Factory-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.

Tilaa uutiskirje